Te life coachingoltál már?

Mi a szerepe egy life coachnak az életünkben? Miben, és hogyan lehet a segítségünkre? Mit várjunk az első coaching alkalmával? A következő kérdésekre Kalmár Mary életvezetési, és stílustanácsadó válaszol.

Rohanó világunkban egyre több ember érzi szükségét annak, hogy egy pillanatra megálljon és eltűnődjön, feltéve magának a kérdést: Hol tartok? Merre menjek? Mit kellene tennem? KI VAGYOK ÉN?

A nevem Kalmár Mary, életvezetési és stílustanácsadó vagyok. Az elmúlt években számos önismereti és kommunikációs képzésen gazdagítottam tudásomat. A változó világ újabb és újabb irányokat kínál fel, tudásunk és személyiségünk fejlesztése mindannyiunk számára egy véget nem érő folyamat.

Családom mindennapi ügyeinek menedzselése megtanított arra, hogy mit tegyek annak érdekében, hogy az események mindenkor jó irányt vegyenek és tovább lendüljenek. Munkámban örömmel tölt el mások megértése, bátorítása, az elégedett ügyfelek pedig tovább inspirálnak ezen az úton.

Coachként kérdéseimmel, közös gyakorlatokkal úgy támogatlak, hogy az általad megfogalmazott célokra összpontosítva önállóan, Te találd meg a számodra megfelelő megoldást. A folyamat során saját belső energiáidra, felismeréseidre támaszkodva hozod majd meg a szuverén következtetéseidet.

Coach munkám védjegye a stílustanácsadás. A stílusosság az egész személyiségemet körüllengő életérzés. A Holisztikus Stílus több mint divatos megjelenés. A Holisztikusság a teljességre, az egészre való törekvés. Olyan módszerek ötvözete, mely figyelembe veszi a test, szellem, lélek állapotát.

A mindennapok elviselésében elengedhetetlen a tudatosság, melynek fontos alapja a stabil önértékelés. Az önbizalom növelése nem megy egyik pillanatról a másikra. Első lépés felismerni a hiányát. Miután felismerted, tudomásul veszed a hiányt és érezni fogod a késztetést, hogy változtass.

Néhány önbizalom növelő tipp a hétköznapokra, melyek segítenek Neked helyreállítani a magadba vetett bizalmat.

  • Kerüld a negatív embereket
  • Állj le az önkritizálással
  • Emlékezz a korábbi sikereidre
  • Az erősségeidre figyelj
  • Tartsd be a magadnak tett ígéreteidet
  • Kezd a napot pozitív megerősítéssel

Minden fejben dől el!