Így fogytam le 18 kilót!

Hagyd a divatdiétákat, dönts a hosszú távú változások mellett és élvezd Te is az előnyeit. Ismerd meg Eszter történetét, aki hiteles fotókkal mutatja meg Neked szembetűnő átalakulását. Csak ennyi kell hozzá!

„Elfogadtam, amit a tükörben láttam, pontosan addig, amíg mindenféle egészségügyi problémák jöttek.”

Miután Eszter Budapestre költözött napi szinten fogyasztott a gyorséttermek kínálatából. Ennek következtében a csalánkiütés jeleit fedezte fel a testén mindenhol, nem tudták mivel indokolni tüneteit, ez az állapot fél éven keresztül tartott nála, mindennapos szenvedést okozva ezzel. A tüneti kezelések hasztalanok voltak, a homeopátia, gyógyszerek, tisztítókúrák nem értek el eredményt.

Egészségügyi problémái egyre nőttek, folytonos éhségérzet, hirtelen rátörő hányinger, izzadás és szédülés, ezek voltak az ő tünetei. Étel utáni vágyát egy- két falattal igyekezett csillapítani, azonban ezek elfogyasztása után erős szívdobogás érzéssel, izzadással, és hasfájással küzdött. Az éjszakákat ébren, a nappalokat álmosan töltötte.

„Ebben az időszakban csak az érdekelt, hogy finom ételeket egyek, mert ez boldoggá tesz.”

Megpróbáltatásai és a sikertelen gyógyulási kísérletek után úgy döntött, életmódot vált. Nézd meg jól a róla készült képeket, tudd meg, hogy ő miként ment végig az úton, zsebeld be tanácsait, a siker garantált!

  1. Első lépésként megtanult főzni, száműzte konyhájából a cukrot és a fehér lisztet. Minden számára kedves ételt egészséges formában készített el, édesítőszert illetve lassú felszívódású szénhidrátokat használt. Napközbeni fáradtságérzete és éhségrohamai megszűntek. Többet szeretnél tudni a reformélelmiszerekről? Akkor kattints ide!

„Csodák csodájára, nemcsak egészséges lettem, de még le is fogytam.”

  1. A legfontosabb a bevásárlás, és emellett az úgynevezett meal prep. Törekedj arra, hogy magadnak készítsd el az ennivalódat, hiszen így tudod a leginkább, hogy mit tartalmaz pontosan. Vidd magaddal, legyen nálad a nap folyamán egészséges nassolnivaló. Eszti napi 5- 6x eszik, többször kevesebbet, ha van rá mód az ebédet is 2 adagra bontva fogyasztja el.

  2. „Amikor már belejöttem ebbe az egész magamnak sütök- főzök dologba, utána kezdtem konditerembe járni.” Abban az esetben, ha ez nem mindig fér bele az idődbe, vagy egyszerűen máshoz van kedved, próbálj ki egyet az aerob mozgásformák közül.

„Őszintén szólva nem hiszek egyetlen diétában sem.”

Ezek a kúrák meghatározott időintervallumra szólnak, amennyiben ész nélkül belevetjük magunkat nagyon veszélyesek lehetnek, hátrányos hatást fejthetnek ki, ahelyett hogy előnyeiket tapasztalnánk. Eszti az életmódváltásra szavaz, és ezt ajánlja Neked is!

Többet szeretnél tudni róla? Olvasd el a lenti felsorolás bejegyzéseit.